שתי גבינות פסטה לאפות
Two-cheese pasta bake takes around 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 850 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. לך לחנות ותביא כמה טיפות של רוטב טבסקו, טימין, גבינת צ'דר צמחונית בוגרת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: לוח גבינה בריטי - גבינת גלוסטר, עוף וירקות פסטה אופים, לאפות פסטה שלוש גבינה, ו לאפות פסטה גבינה מעושנת.
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
מביאים מחבת גדולה של מים לרתיחה ומבשלים את הפסטה על פי הוראות לארוז עד כמעט רך.
לנקז ולשטוף מתחת למים קרים, לנקז שוב, ואז להפריש.
במחבת כבדה משלבת את היין, השמנת ורוטב טבסקו, ולאחר מכן מחממת בעדינות. בהדרגה להוסיף חצי צ ' דר וחצי סטילטון, לטאטא כל הזמן.
לטאטא את המרווה ואת הקורנית ואת זריפת טוב של פלפל שחור. כאשר התערובת היא חלקה להסיר מן החום.
מניחים את הפסטה בחמאה 1.4 ליטר/2 ליטר צלחת ovenproof.
יוצקים את תערובת הגבינה והקרם מעל ומפזרים את הגבינה הנותרת על גבי.
מכסים בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות.
הסר את נייר הכסף ולסדר את פרוסות העגבניות על גבי.
אופים, חשופים, במשך 10 דקות עד שהעגבניות מתרככות, הפסטה רכה והרוטב נספג כולו לתוך הפסטה.
מגישים מיד עם סלט חורף פריך ולחם פריך.