תאנים אפויות וגבינת עיזים עם רדיקיו
המתכון אפוי תאנים & גבינת עיזים עם radicchio יכול להתבצע בעוד כ-35 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ו lacto ovo צמחוני מתכון מגיש 6 . זה מנות ראשונות יש 380 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חומץ בלסמי, חתיכות אגוז, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: גבינת עיזים טרייה וסלט צנון עם תאנים, גבינת עיזים אפויה עם בצל מקורמל ותאנים משימה, ו תאנים שלמות אפויות עם גבינת עיזים וג'לי חמוציות מרווה.
הוראות
מחממים התנור כדי מאוורר 160c / קונבנציונאלי 180c / גז
אלא אם כן גיליון האפייה אינו מקל, קו אותו בנייר כסף, ולאחר מכן מברשת את הנייר בקלילות עם שמן.
חותכים את התאנים לרבעים, מלמעלה כמעט לבסיס, ולסדר על נייר. פורסים את גבינת העזים ומסדרים במרכז התאנים.
אופים במשך 10-15 דקות עד הגבינה נמסה ו tinged חום.
בינתיים, לטאטא את חומרי ההלבשה עם קצת תיבול. שים כמה עלי ציקיו טובים על כל צלחת הגשה.
הסר את התאנים מהתנור ומניח על עלי radicchio. לפזר את האגוזים על גבי.
טפטוף עם ההלבשה לשרת חם או בטמפרטורת החדר.