קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תאנים מטוגנות וצלפים עם עדשים פריכים

תאנים מטוגנות וצלפים עם עדשים פריכים
צריך מנה צמחונית בצד? תאנים מטוגנות וצלפים עם עדשים פריכות יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו עדשים, חלב חמאה, פלפל טרי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו עדשים אדומות מתובלות עם צלפים ודומדמניות, עדשים עם צלפים, אגוזי מלך, שמן אגוז, מנטה, ו סלמון בר בגריל עם אנשובי, צלפים ועדשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את העדשים הפריכים: מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את העדשים מבושל לתוך קערה בינונית ולזרוק אותם עם שמן, אבקת שום, אבקת בצל, וקמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
עדשים מבושלותעדשים מבושלות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
פרשו אותם קרוב ככל האפשר לשכבה אחת על גיליון אפייה מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מניחים אותם בתנור המחומם ולתת להם לצלות 25 עד 30 דקות, רועד ומערבבים אותם כל 8 או 10 דקות כדי להבטיח אפילו בישול.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
תן להם לקבל השחמה די פריך, אבל לא נשרף. השתמש בשיקול דעתך על זמן בישול מוחלט.
1
חום 2 עד 3 אינץ ' של שמן בוטנים בסיר כבד גדול מעל חום בינוני עד הטמפרטורה מגיעה 365 מעלות F על מדחום ממתקים. בינתיים, יוצקים חלב חמאה לתוך קערה רדודה רחבה; מוסיפים קמצוץ של מלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מערבבים קמח וסולת בקערה רדודה רחבה נפרדת; מוסיפים קמצוץ של פלפל שחור ומניחים בצד. קו 1 תבנית אפייה גדולה עם נייר קלף ועוד עם מגבות נייר ומניחים בצד. השתמש בכפית מחוררת לטבול טריזי תאנה לתוך החמאה, ולאחר מכן להעביר את התאנה הרטובה לתערובת הקמח. אל תתנו לכפית לגעת בקמח. באמצעות רק יד אחת לגלגל את הקצוות תאנה בתערובת הקמח; ציפוי זה על כל הצדדים. באמצעות אותה יד להרים את התאנה מצופה בפירורי לחם, הקשה עליו על קצה הקערה כדי להסיר עודף קמח; להעביר את הקלף מצופה גיליון אפייה. שים לב שתהיה לך יד אחת נקייה. בצע את הליך פירורי לחם זה, שמירה על יד אחת נקייה לאורך כל הדרך, עד כל התאנים הם בפירורי לחם. עבודה עם רק כמה בכל פעם, מטגנים את התאנים בפירורי לחם בשמן החם מבלי להצטופף. מטגנים ללא הפרעה, עד שקרום זהוב חיוור קובע, על 2 דקות. באמצעות מלקחיים, בעדינות להפוך כל חתיכות כי אחרת לא חום על החלק העליון, אבל לא להפריע להם יותר מדי כמו breading הפריך הוא שביר. לאחר הזהב, להרים את החלקים עם מלקחיים או רשת skimmer, לתת את טפטוף השמן בחזרה למחבת לרגע, ולאחר מכן להגדיר בעדינות על מגבת נייר מצופה גיליון אפייה לנקז. חזור עם התאנים שנותרו.בעוד השמן הוא עדיין מקום חם את הצלפים לתוך מסננת רשת ארוכה, חום הוכחה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
SkimmerSkimmer
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מניחים את המסננת בשמן דואג כי צלפים שקועים במלואם, אבל ידית מסננת תלויה מעל קצה המחבת ויושבת בבטחה על משלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
תן צלפים להיות די פריך, על 2 דקות. לאחר מכן, באמצעות כפפת תנור במידת הצורך, להרים את המסננת כדי לתת את השמן לטפטף, ולאחר מכן לזרוק את צלפים מטוגנים על מגבת נייר מצופה גיליון אפייה עם figs.To מגישים: לפזר את העדשים הפריכים על צלחת הגשה, העליון עם תאנים וצלפים.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מגישים communally עם מזלגות ומפיות, בעוד עדיין חם.