קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תאנים מטוגנות וצלפים עם עדשים פריכים

תאנים מטוגנות וצלפים עם עדשים פריכים
צריך מנה צמחונית בצד? תאנים מטוגנות וצלפים עם עדשים פריכות יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו עדשים, חלב חמאה, פלפל טרי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו עדשים אדומות מתובלות עם צלפים ודומדמניות, עדשים עם צלפים, אגוזי מלך, שמן אגוז, מנטה, ו סלמון בר בגריל עם אנשובי, צלפים ועדשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את העדשים הפריכים: מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את העדשים מבושל לתוך קערה בינונית ולזרוק אותם עם שמן, אבקת שום, אבקת בצל, וקמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
עדשים מבושלותעדשים מבושלות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
פרשו אותם קרוב ככל האפשר לשכבה אחת על גיליון אפייה מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מניחים אותם בתנור המחומם ולתת להם לצלות 25 עד 30 דקות, רועד ומערבבים אותם כל 8 או 10 דקות כדי להבטיח אפילו בישול.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
תן להם לקבל השחמה די פריך, אבל לא נשרף. השתמש בשיקול דעתך על זמן בישול מוחלט.
1
חום 2 עד 3 אינץ ' של שמן בוטנים בסיר כבד גדול מעל חום בינוני עד הטמפרטורה מגיעה 365 מעלות F על מדחום ממתקים. בינתיים, יוצקים חלב חמאה לתוך קערה רדודה רחבה; מוסיפים קמצוץ של מלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מערבבים קמח וסולת בקערה רדודה רחבה נפרדת; מוסיפים קמצוץ של פלפל שחור ומניחים בצד. קו 1 תבנית אפייה גדולה עם נייר קלף ועוד עם מגבות נייר ומניחים בצד. השתמש בכפית מחוררת לטבול טריזי תאנה לתוך החמאה, ולאחר מכן להעביר את התאנה הרטובה לתערובת הקמח. אל תתנו לכפית לגעת בקמח. באמצעות רק יד אחת לגלגל את הקצוות תאנה בתערובת הקמח; ציפוי זה על כל הצדדים. באמצעות אותה יד להרים את התאנה מצופה בפירורי לחם, הקשה עליו על קצה הקערה כדי להסיר עודף קמח; להעביר את הקלף מצופה גיליון אפייה. שים לב שתהיה לך יד אחת נקייה. בצע את הליך פירורי לחם זה, שמירה על יד אחת נקייה לאורך כל הדרך, עד כל התאנים הם בפירורי לחם. עבודה עם רק כמה בכל פעם, מטגנים את התאנים בפירורי לחם בשמן החם מבלי להצטופף. מטגנים ללא הפרעה, עד שקרום זהוב חיוור קובע, על 2 דקות. באמצעות מלקחיים, בעדינות להפוך כל חתיכות כי אחרת לא חום על החלק העליון, אבל לא להפריע להם יותר מדי כמו breading הפריך הוא שביר. לאחר הזהב, להרים את החלקים עם מלקחיים או רשת skimmer, לתת את טפטוף השמן בחזרה למחבת לרגע, ולאחר מכן להגדיר בעדינות על מגבת נייר מצופה גיליון אפייה לנקז. חזור עם התאנים שנותרו.בעוד השמן הוא עדיין מקום חם את הצלפים לתוך מסננת רשת ארוכה, חום הוכחה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
לא מגן מקומילא מגן מקומי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
SkimmerSkimmer
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים את המסננת בשמן דואג כי צלפים שקועים במלואם, אבל ידית מסננת תלויה מעל קצה המחבת ויושבת בבטחה על משלה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
תן צלפים להיות די פריך, על 2 דקות. לאחר מכן, באמצעות כפפת תנור במידת הצורך, להרים את המסננת כדי לתת את השמן לטפטף, ולאחר מכן לזרוק את צלפים מטוגנים על מגבת נייר מצופה גיליון אפייה עם figs.To מגישים: לפזר את העדשים הפריכים על צלחת הגשה, העליון עם תאנים וצלפים.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מגישים communally עם מזלגות ומפיות, בעוד עדיין חם.