תאנים מיובשות ביין אדום
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, גרידת לימון, תאנים המשימהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות נסו תאנים מיובשים ומשמשים בסירופ יין וניל, תאנים מיובשים ומשמשים בסירופ יין וניל, ו תאנים מיובשות שלוקות ביין לבן והפחתת מיץ תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
שים תאנים בכוס רדודה 3 ליטר או צלחת אפייה קרמית. להביא יין עם סוכר ו zests לרתיחה בסיר כבד 1 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ואז לשפוך על תאנים (תאנים לא יהיה מכוסה על ידי נוזל).
אופים תאנים, חשופות, מתערבבות מדי פעם, עד שתאנים נספגות כשני שלישים מהנוזל והן מאוד רכות אבל עדיין מחזיקות בצורתן, 50 עד 60 דקות.
שים גיליון קלף ישירות על תאנים, לחיצה עליהם לתוך נוזל, ואז לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מגישים תאנים עם קצת מהמיצים שלהם וכדורים קטנים של גלידה, כל טפטף עם סירופ חומץ שרי.
תאנים ניתן לעשות 1 שבוע קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
תאנים ניתן לעשות 1 שבוע קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.