תאנים מקושתות עם פנצ'טה וגבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תאנים מפוצלים עם Pancetan וגבינת עז. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 251 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קרם דה קאסיס, פנצ'טה, פלפל סדוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו תאנים מקושתות עם פנקטן וגבינת עיזים, פלנקד גבינת עיזים ממולאים Peppadews, ו תאנים בשמיכה עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את ליקר הפירות למנה רדודה.
מפזרים את הפלפל על צלחת. טובלים את הצדדים החתוכים של התאנים תחילה לליקר הפירות, ולאחר מכן לתוך הפלפל, ומניחים, חותכים בצד, על תבנית אפייה להשרות במשך 20 דקות.
חותכים כל פרוסה של פנצ 'טה לאורך לרצועות 1/2 אינץ'. באופן רופף לעטוף כל תאנה חצי עם רצועה של פנצ ' טה. מטגנים את שאר הפנצ ' טה עד פריכים ומתפוררים ומניחים בצד.
מניחים את הקרשים על סבכת הגריל וסוגרים את המכסה. כאשר קרשים מתחילים לעשן פופ, לאחר 3 עד 5 דקות, לפתוח את המכסה ולהפוך את הקרשים על ידי שימוש מלקחיים גריל. מניחים במהירות את חצאי התאנה על הקרשים, לחתוך את הצד.
מפזרים גבינת עיזים ופנצ ' טה מטוגנת על התאנים. כיסוי וצלי קרש במשך 12 עד 15 דקות, או עד התאנים התרככו והם חרוך סביב הקצוות ואת גבינת עיזים יש מראה שרוף וצבע חום-אדום.
תנור-Planking: מחממים התנור ל 232°.
מניחים את התאנים עטופות pancetta מפוזר עם גבינת עיזים ופנצ ' טה מטוגן, באמצע התנור. צלי קרש במשך 12 עד 15 דקות, או עד התאנים חרוכים סביב הקצוות.
מתכון זה יכול בקלות להיות מחולק לשניים אם יש לך גריל כי הוא קטן מדי כדי להכיל שני קרשים בו זמנית, או שאתה יכול להתנודד הבישול.
מ 25 יסודות: טכניקות עבור Planking על ידי קארן אדלר וג ' ודית Fertig. זכויות יוצרים © 2010 By Karen Adler and Judith Fertig; photographs copyright © 2010 by Joyce Oudkerk Pool. Published by The Harvard Common Press.