תאנים שיכורים עם גרנולה פלפל שחור
תאנים שיכורים עם גרנולה פלפל שחור יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 437 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם פלפל, קורטוב מלח, ליקר אניסט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שמן זית - עוגת טימין עם תאנים ופלפל שחור, מבשלים את הספר: פלפל שחור Panna קוטה עם תאנים, ו יוגורט עם תאנים, גרנולן ודבש.
הוראות
כדי להכין תאנים, לשלב הראשון 5 מרכיבים בסיר קטן; להביא לרתיחה.
מניחים תאנים בצלחת רדודה; מוסיפים סירופ חם לצלחת. תערובת תאנה מגניב לטמפרטורת החדר; מכסים ומקררים בין לילה.
כדי להכין גרנולה, להמיס חמאה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני; מערבבים בסוכר, ולהגדיל את החום בינוני גבוה. מבשלים 2 דקות או עד סוכר חום קלות.
מוסיפים שיבולת שועל, אגוזים, פלפל וקורטוב של מלח; מערבבים למעיל. לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מסדרים תערובת שיבולת שועל בשכבה אחת על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
אופים ב 325 במשך 16 דקות או עד קלוי, ערבוב לאחר 8 דקות. מגניב לגמרי.
הסר תאנים מנוזל באמצעות כף מחוררת; להשליך נוזל. מחלקים תאנים באופן שווה בין 8 קערות; העליון כל מנה עם 1/2 כוס גרנולה. כפית 1 1/2 כפיות מסקרפונה על כל מנה.