תאריכים קלויים עם פנצ'טה, שקדים וצ' ילה
גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה עלה, מיץ לימון, תאריכים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו תאריכים קלויים עם פנצ'טה, שקדים וצ' ילה, תאריכי בייקון עטופים עם שקדים, ו תמרים עטופים בבייקון ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
שים את התאריכים על תבנית אפייה קטנה מעוטרת וצלה בתנור עד מחומם דרך, כ 15 דקות.
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני, מבשלים את הפנצ ' טה עד שהוא פריך שלושה רבעים, כ 5 דקות.
מוסיפים את השקדים וממשיכים לבשל עד שהם מחממים, כמה דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה בערך.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום והמלאי ומביאים לרתיחה, מגרדים את תחתית המחבת עם כף עץ.
הסר את המחבת מהחום וקצף בחמאה, תוך ערבוב ברציפות עד החמאה נמסה. מערבבים את מיץ לימון ופטרוזיליה.
מוסיפים את התאריכים למחבת ומערבלים וזורקים אותם לרוטב. מחלקים את התאריכים המבושלים בין 4 ל 6 צלחות כפית את הרוטב עליהם.