קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תאריכים קלויים עם פנצ'טה, שקדים וצ' ילה

תאריכים קלויים עם פנצ'טה, שקדים וצ' ילה
גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה עלה, מיץ לימון, תאריכים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו תאריכים קלויים עם פנצ'טה, שקדים וצ' ילה, תאריכי בייקון עטופים עם שקדים, ו תמרים עטופים בבייקון ושקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
שים את התאריכים על תבנית אפייה קטנה מעוטרת וצלה בתנור עד מחומם דרך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני, מבשלים את הפנצ ' טה עד שהוא פריך שלושה רבעים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את השקדים וממשיכים לבשל עד שהם מחממים, כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
6
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה בערך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
7
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום והמלאי ומביאים לרתיחה, מגרדים את תחתית המחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר את המחבת מהחום וקצף בחמאה, תוך ערבוב ברציפות עד החמאה נמסה. מערבבים את מיץ לימון ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את התאריכים למחבת ומערבלים וזורקים אותם לרוטב. מחלקים את התאריכים המבושלים בין 4 ל 6 צלחות כפית את הרוטב עליהם.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'