קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תאריכים קלויים עם פנצ'טה, שקדים וצ' ילה

תאריכים קלויים עם פנצ'טה, שקדים וצ' ילה
גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה עלה, מיץ לימון, תאריכים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו תאריכים קלויים עם פנצ'טה, שקדים וצ' ילה, תאריכי בייקון עטופים עם שקדים, ו תמרים עטופים בבייקון ושקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
שים את התאריכים על תבנית אפייה קטנה מעוטרת וצלה בתנור עד מחומם דרך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני, מבשלים את הפנצ ' טה עד שהוא פריך שלושה רבעים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את השקדים וממשיכים לבשל עד שהם מחממים, כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
6
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה בערך.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום והמלאי ומביאים לרתיחה, מגרדים את תחתית המחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר את המחבת מהחום וקצף בחמאה, תוך ערבוב ברציפות עד החמאה נמסה. מערבבים את מיץ לימון ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את התאריכים למחבת ומערבלים וזורקים אותם לרוטב. מחלקים את התאריכים המבושלים בין 4 ל 6 צלחות כפית את הרוטב עליהם.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף