דגנים מעורבים Tabbouleh עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מנטה, שעורה פנינה, מלפפוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טבולה בגרגרים מעורבים עם חצילים קלויים, חומוס ונענע, Whole Grain Tabbouleh, ו כרובית טבולה עם זיתים ירוקים (ללא דגנים, טבעוני, גלם, Paleo) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים כל גרגר בנפרד 2 כוסות מים 1 כפית מלח. מכסים ומביאים לרתיחה. הפעל חום נמוך; מבשלים קינואה 20 דקות, שעורה 35 דקות, גרגרי חיטה 55 דקות, או עד מים נספגים דגנים הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
שעורה
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
בואו לשבת, מכוסה, 15 דקות.
3
מערבבים דגנים בקערה, ולתת מגניב. (דגנים עשויים להיות מבושלים עד 3 ימים מראש ומקוררים.) מערבבים במיץ לימון ושאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)