קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

תבלין ופרמג'יאנו מצופה בטילפיה ברוטב עגבניות מהיר

תבלין ופרמג'יאנו מצופה בטילפיה ברוטב עגבניות מהיר
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם סוכר מגורען, עשבי תיבול, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: תבלין ופרמג'יאנו מצופה בטילפיה ברוטב עגבניות מהיר, אמנון מצופה בפרמזן ברוטב עגבניות-בזיליקום, ו דג אמנון מצופה בפנקו ברוטב בזיליקום עגבניות טרי + בגידה.

הוראות

1
ב קטן (1 - כדי 2-ליטר), סיר כבד, לבשל את השום ב 2 Tbs. של שמן על חום בינוני עד שהוא מתחיל צבע, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את העגבניות והמיצים, הסוכר והקמצוץ של מלח ופלפל. מבשלים במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם לשבור את העגבניות עם כף עץ. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
בינתיים, על צלחת גדולה, לזרוק את פירורי הלחם, Parmigiano, עשבי תיבול, 1/4 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פפר. מתבלים את הדגים במלח ופלפל. לנצח את הביצה בצלחת רחבה, רדודה. טובלים כל פילה בביצה ולאחר מכן את תערובת פירורי הלחם, לחיצה על זה כדי לעזור לו לדבוק. במחבת 12 אינץ ' כבדה חובה לא מקל, לחמם את 4 Tbs הנותרים. שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מוסיפים שני פילה ומבשלים עד הציפוי משחימים יפה והבשר אטום ומבושל דרך, 2 עד 3 דקות בכל צד. תשתמש במרית מחוררת כדי להזיז את הדגים. חזור עם שאר הפילה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מגישים את אמנון עם כפית של הרוטב. הגשת הצעות
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
מגישים עם
7
ברוקולי מרוסק עם חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1
קלוריות
1
420, שומן
2
26, קלוריות שומן
1
230, שומן רווי
2
5, חלבון
3
38, שומן חד רווי
4
16, פחמימות
5
730, כולסטרול
6
105, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
11, שומן רב בלתי רווי
2
3, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.