קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

תבלין ופרמג'יאנו מצופה בטילפיה ברוטב עגבניות מהיר

תבלין ופרמג'יאנו מצופה בטילפיה ברוטב עגבניות מהיר
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם סוכר מגורען, עשבי תיבול, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: תבלין ופרמג'יאנו מצופה בטילפיה ברוטב עגבניות מהיר, אמנון מצופה בפרמזן ברוטב עגבניות-בזיליקום, ו דג אמנון מצופה בפנקו ברוטב בזיליקום עגבניות טרי + בגידה.

הוראות

1
ב קטן (1 - כדי 2-ליטר), סיר כבד, לבשל את השום ב 2 Tbs. של שמן על חום בינוני עד שהוא מתחיל צבע, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את העגבניות והמיצים, הסוכר והקמצוץ של מלח ופלפל. מבשלים במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם לשבור את העגבניות עם כף עץ. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
בינתיים, על צלחת גדולה, לזרוק את פירורי הלחם, Parmigiano, עשבי תיבול, 1/4 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פפר. מתבלים את הדגים במלח ופלפל. לנצח את הביצה בצלחת רחבה, רדודה. טובלים כל פילה בביצה ולאחר מכן את תערובת פירורי הלחם, לחיצה על זה כדי לעזור לו לדבוק. במחבת 12 אינץ ' כבדה חובה לא מקל, לחמם את 4 Tbs הנותרים. שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים שני פילה ומבשלים עד הציפוי משחימים יפה והבשר אטום ומבושל דרך, 2 עד 3 דקות בכל צד. תשתמש במרית מחוררת כדי להזיז את הדגים. חזור עם שאר הפילה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מגישים את אמנון עם כפית של הרוטב. הגשת הצעות
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מגישים עם
7
ברוקולי מרוסק עם חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1
קלוריות
1
420, שומן
2
26, קלוריות שומן
1
230, שומן רווי
2
5, חלבון
3
38, שומן חד רווי
4
16, פחמימות
5
730, כולסטרול
6
105, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
11, שומן רב בלתי רווי
2
3, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.