תבשיל VanVoorst Ham
תבשיל VanVoorst חזיר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קרם מרוכז של מרק פטריות, חרדל, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. נסוארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הפסטה, וחוזרים לרתיחה. הטבח חשף, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, כ 8 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 2 ליטר.
מערבבים יחד את החזיר, שמנת חמוצה, מרק פטריות, 1/2 כוס גבינת מוצרלה, חרדל צהוב, ו 1 כף פטרוזיליה בקערה עד בשילוב היטב. מקפלים את הפסטה המבושלת, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומכניסים את התערובת לתוך תבשיל התבשיל מוכן.
מפזרים העליון של תבשיל עם גבינת מוצרלה 1/2 כוס ו 1 כף פטרוזיליה.
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל חם מבעבע, וציפוי הגבינה נמס והחל להשחים, כ -30 דקות. אפשר לעמוד 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.