תבשיל אורז בר ברוקולי
תבשיל ברוקולי אורז בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך מלח, קמח, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל אורז בר ברוקולי, תבשיל אורז בר עוף ברוקולי, ו תבשיל עוף ברוקולי אורז בר.
הוראות
מוסיפים את אורז הבר לסיר בינוני עם 5 כוסות של מרק העוף. מביאים אותו לרתיחה מעל חום גבוה בינוני, ואז להפחית את החום נמוך לכסות את המחבת. מבשלים את האורז עד שזה רק התחיל לפרוץ והוא רך מעט, על 35 עד 40 דקות להניח אותו בצד.בינתיים, בלאנש את הברוקולי על ידי זריקת הפרחים למים רותחים במשך 1½ עד 2 דקות, עד ירוק בהיר עדיין קצת פריך. מיד לנקז את הברוקולי ולצלול אותו לתוך קערה של מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
מוציאים אותו ממי הקרח ומניחים אותו בצד.
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה, ואז להמיס 6 כפות של החמאה.
מוסיפים את הבצל ואת הפטריות ומבשלים, מערבבים אותם מדי פעם, במשך 3 עד 4 דקות, או עד שהנוזל מתחיל להתאדות.
מוסיפים את הגזר והסלרי ומבשלים 3 עד 4 דקות, עד שהירקות רכים והתערובת מתחילה להפוך כהה יותר בצבע.
מפזרים את הקמח על הירקות ומערבבים כדי לשלב אותו, ואז לבשל בערך דקה.
יוצקים את 3 כוסות הנותרים של מרק ומערבבים לשלב. להביא את התערובת לרתיחה עדינה ולאפשר לו להתעבות, כ 3 דקות.
יוצקים את השמנת הכבדה, ערבוב לשלב.
תן לתערובת לבשל עד שהיא מתעבה. מתבלים במלח ופלפל, ואז טועמים ומתאמים את התבלינים לפי הצורך.
מוסיפים חצי מהאורז המבושל לתחתית של צלחת אפייה בת 2 ליטר, ואז מניחים על מחצית הברוקולי. (אתה יכול לעשות שכבה אחת של כל אחת או שתי שכבות של כל אחד. באמצעות מצקת, לגרוף את תערובת הירקות / מרק ולכפות אותו באופן שווה על כל החלק העליון. המשך עם שאר הרוטב, לחלוטין מכסה את פני השטח עם ירקות.להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה, ואז לשפוך אותו לתוך קערה נפרדת עם פירורי לחם panko. לזרוק את התערובת יחד כדי לצפות את פירורי הלחם בחמאה, ואז מפזרים את פירורי הלחם בכל רחבי החלק העליון.מכסים בנייר כסף ואופים את התבשיל במשך 20 דקות, ולאחר מכן מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות במשך 15 דקות או עד חום זהוב על גבי.
מפזרים על הפטרוזיליה לאחר להסיר אותו מהתנור.