תבשיל אורז ברוקולי
תבשיל ברוקולי אורז יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. . אם יש לכם רוטב גבינה מפוסטר, אורז רגיל, קרם מרוכז של קמפבל® של מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. מתכונים דומים: אורז ירוק (ברוקולי, גבינה ותבשיל אורז), תבשיל ברוקולי אורז, ו תבשיל אורז ברוקולי.
הוראות
מחממים את החמאה במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך-פריך, ערבוב מדי פעם.
מערבבים את הברוקולי במחבת ומבשלים עד שהוא רך-פריך, ערבוב מדי פעם. מערבבים בחלב, מרק, רוטב גבינה ואורז. מבשלים ומערבבים עד הגבינה מותכת.
יוצקים את תערובת הברוקולי לתוך צלחת אפייה רדודה 2 ליטר.
אופים ב 350 מעלות F. במשך 30 דקות או עד התערובת חמה מבעבע.