תבשיל אטריות טונה
תבשיל טונה עם אטריות יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1325 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. לך לחנות ותביא שרי, פטריות, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 24 דקות. נסו תבשיל טונה עם אטריות 2.0, תבשיל אטריות טונה, ו תבשיל אטריות טונה (מתכונים דומים).
הוראות
ראשית, אתה תמיס 1 כף של החמאה על אש בינונית ומוסיף את השום, בצל, סלרי, פטריות וקורט של מלח ופלפל. לבשל את כל זה במשך 3 עד 4 דקות.לאחר הירקות מבושלים וחמים, למשוך אותם מהמחבת שלך, להפוך את החום עד בינוני נמוך ולהוסיף 4 כפות הנותרים של חמאה. לאחר טוב שלה נמס, להוסיף 1/4 כוס קמח ולשלב אותו כדי להפוך את roux.To רביכה שלך, להוסיף בחלב, שרי, ומרק.
מערבבים אותו היטב ומביאים אותו לרתיחה עד סמיך.ברגע שזה מתעבה, להפוך את החום עד נמוך ולהוסיף את הירקות בחזרה יחד עם טונה, אפונה, pimientos.מערבבים הכל יחד ומוסיפים את האטריות המבושלות שלכם.
יוצקים את כל התבשיל לתוך צלחת בטוחה בתנור ומעל אותו עם פירורי לחם וגבינה.
מפזרים קצת פטרוזיליה על החלק העליון כדי להפוך את כל זה יפה.לזרוק אותו בתנור שלך שחומם מראש ל 350 מעלות במשך כ 20 דקות או עד הגבינה מבעבעת וזהב.