קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

תבשיל אנטילופה

תבשיל אנטילופה
נזיד אנטילופה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 592 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט טחון נדיב, קמח, תפוחי אדמה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: תבשיל טבעוני ברזילאי עשיר עם כרובית, קשיו ונזיד חלב קוקוס, תבשיל קיץ הודי: דלעת סקווש, קוקוס ונזיד עדשים, ו תבשיל Kafta (תבשיל קציצה מזרח תיכוני).

הוראות

1
בקערה גדולה, מוסיפים את הקמח ומתבלים עם 1 כפית מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את האנטילופה וזורקים היטב למעיל. ממיסים 3 כפות חמאה בסיר תחתון כבד על חום בינוני גבוה ומוסיפים את האנטילופה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
לטגן את האנטילופה עד השחמה, תוך ערבוב לאורך כל תהליך הבישול. לאחר בראונינג, deglaze עם 4 כוסות יין פורט או אדום, ולאחר מכן להוסיף את המניה, טימין, שום, עלי מפרץ, רוזמרין ותפוחי אדמה. להפחית את החום בינוני, לכסות ומבשלים עד הבשר מכרז, על 40 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
תפוח אדמהתפוח אדמה
יין אדוםיין אדום
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
מלאימלאי
טימיןטימין
בשרבשר
יציאהיציאה
4
במחבת נפרדת, על חום בינוני, להוסיף חמאה שנותרה, בצל, גזר, סלרי ומבשל, ערבוב, במשך 5 עד 6 דקות. Deglaze המחבת עם הנותרים 1 כוס יין, ולאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות, ומבשלים 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
גזרגזר
חמאהחמאה
סלריסלרי
בצלבצל
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
יוצקים את תערובת הירקות לתערובת הבשר ומבשלים במשך 40 עד 50 דקות נוספות, בהתאם לעובי התבשיל. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
בשרבשר
תבשילתבשיל
6
מעבירים את התבשיל לצלחת הגשה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
תבשילתבשיל