נזיד אנטילופה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 592 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט טחון נדיב, קמח, תפוחי אדמה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: תבשיל טבעוני ברזילאי עשיר עם כרובית, קשיו ונזיד חלב קוקוס, תבשיל קיץ הודי: דלעת סקווש, קוקוס ונזיד עדשים, ו תבשיל Kafta (תבשיל קציצה מזרח תיכוני).
הוראות
1
בקערה גדולה, מוסיפים את הקמח ומתבלים עם 1 כפית מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים את האנטילופה וזורקים היטב למעיל. ממיסים 3 כפות חמאה בסיר תחתון כבד על חום בינוני גבוה ומוסיפים את האנטילופה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
לטגן את האנטילופה עד השחמה, תוך ערבוב לאורך כל תהליך הבישול. לאחר בראונינג, deglaze עם 4 כוסות יין פורט או אדום, ולאחר מכן להוסיף את המניה, טימין, שום, עלי מפרץ, רוזמרין ותפוחי אדמה. להפחית את החום בינוני, לכסות ומבשלים עד הבשר מכרז, על 40 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
תפוח אדמה
יין אדום
רוזמרין
שום
מלאי
טימין
בשר
יציאה
4
במחבת נפרדת, על חום בינוני, להוסיף חמאה שנותרה, בצל, גזר, סלרי ומבשל, ערבוב, במשך 5 עד 6 דקות. Deglaze המחבת עם הנותרים 1 כוס יין, ולאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות, ומבשלים 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
גזר
חמאה
סלרי
בצל
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
יוצקים את תערובת הירקות לתערובת הבשר ומבשלים במשך 40 עד 50 דקות נוספות, בהתאם לעובי התבשיל. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.