תבשיל אנצ'ילדה
המתכון של תבשיל אנצ'ילדה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך תוך שעה ו-10 דקות בערך. המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו זה מגיש 8 ומחיר 99 סנט למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 14 גרם חלבון , 14 גרם שומן , ובסך הכל 271 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, טורטיות תירס, גבינת קוטג' ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 39% . הציון הזה לא כל כך מצטיין. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קדירת אנצ'ילדה , קדירת אנצ'ילדה ותבשיל אנצ'ילדה .
הוראות
במחבת מבשלים את בשר הבקר, הבצל והפלפל הירוק על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה את העגבניות, רוטב האנצ'ילדה, הזיתים והמלח. מכסים ומבשלים כ-20 דקות.
בינתיים, משלבים 1 כוס גבינת צ'דר, גבינת קוטג' וביצה. לְהַפְרִישׁ.
מורחים שליש מתערובת הבשר לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. מכסים במחצית מהטורטיות; מורחים במחצית מתערובת הגבינה. חוזרים על שכבות עם שאר החומרים, ומסיימים בתערובת הבשר.
אופים ב-350 מעלות למשך 30 דקות.
מפזרים את יתרת גבינת הצ'דר.
אופים 3-5 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מניחים לעמוד 5-10 דקות לפני ההגשה.