קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

תבשיל אספרגוס

תבשיל אספרגוס
תבשיל אספרגוס לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.47 דולר למנה. למנה זו יש 234 קלוריות, 11 גרם חלבון ו-16 גרם שומן למנה. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש אספרגוס, חלב, מלח וקמח. זה מושלם לסתיו. 6 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 48%. נסו קדירת אספרגוס, קדרת אספרגוס ותבשיל אספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים את האספרגוס לסיר גדול של מים רותחים, שומרים את הצרורות יחד עם גומיות או חוט. מבשלים כמה דקות; האספרגוס צריך להיות ירוק עז ועדיין פריך. רשום את הצרורות מחוץ למים ופורסים את הקצוות הקשים של האספרגוס. זורקים את הקצוות החתוכים בחזרה למים הרותחים ומנמיכים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
העבירו את צמרות האספרגוס מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
ממיסים את החמאה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
טורפים פנימה את הקמח לקבלת רו. מבשלים במשך דקה אחת, ואז טורפים פנימה את החלב וכוס אחת מנוזלי הבישול של האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מוסיפים את המלח וממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מוסיפים את הצ'דר המגורר ומבשלים, תוך ערבוב, עד להמסה, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
9
מסדרים את האספרגוס בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 12 על 2 אינץ', מחליפים את קצוות הגבעולים כך שכל מנה כוללת גם ראשים וגם גבעולים. פורסים דק את הביצים הקשות ומסדרים מעל האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
יוצקים את רוטב הגבינה על הביצים והאספרגוס ומפזרים את פירורי הקרקר.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
רוטב גבינהרוטב גבינה
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
11
אופים עד להשחמה קלה ומופיעות בועות מסביב לקצוות, כ-20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)