תבשיל ארוחת בוקר של ברי ונקניק.
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם גבינת פרמזן, נקניק חזיר טחון, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסוארוחת בוקר של ברי ונקניק., תבשיל נקניקיות לארוחת בוקר, ו תבשיל נקניקיות לארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ ולהשליך קליפה מלמעלה של ברי.
חותכים גבינה לקוביות; להפריש.
מבשלים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד מתפורר וכבר לא ורוד; לנקז היטב.
חותכים קרום מפרוסות לחם, ומניחים קרום באופן שווה בתחתית צלחת אפייה משומנת קלות 13 x 9 אינץ'.
שכבה שווה עם פרוסות לחם, נקניק, ברי, גבינת פרמזן מגוררת.
להקציף יחד 5 ביצים, 2 כוסות שמנת, הבא 4 מרכיבים; לשפוך באופן שווה על גבינות. כיסוי וצינה 8 שעות.
לטאטא יחד הנותרים 2 ביצים 1 כוס שמנת הקצפה; לשפוך באופן שווה על תערובת צוננת.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד סט.
* תחליף 2 כוסות (8 אונקיות) גבינה שוויצרית גרוסה, אם תרצה בכך.