תבשיל ארטישוק שעועית ירוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל ארטישוק שעועית ירוקה. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 755 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 94 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. . גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, אבקת שום, פירורי לחם מתובלים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מרהיב. נסו שעועית ירוקה ותבשיל ארטישוק, שעועית ירוקה ותבשיל ארטישוק, ו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
יוצקים את השעועית הירוקה, לבבות ארטישוק, פירורי לחם, גבינת פרמזן, גבינת מוצרלה לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ'. מתבלים באבקת שום, מלח ופלפל. מערבבים כדי למזג הכל ביסודיות.
טפטוף שמן זית על החלק העליון, ולאחר מכן לכסות את המנה עם רדיד אלומיניום.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להסיר את רדיד אלומיניום, ואופים במשך 15 דקות נוספות כדי להשחים מעט את החלק העליון.