תבשיל בוריטו צמחוני
תבשיל בוריטו צמחוני עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 358 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אורז, תמהיל תיבול טאקו, כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . נסו תבשיל בוריטו צמחוני, בוריטו צמחוני, ו בוריטו צמחוני עם שעועית ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים במשך 20 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים סויה מתפורר, עגבניות, מיץ עגבניות שמורות, אבקת צ ' ילי, כמון, ותיבול טאקו במחבת בינונית על חום גבוה בינוני. מבשלים ומערבבים, מפרקים עגבניות, במשך 10 דקות.
להניח 1 טורטיה קמח בתבנית אפייה משומנת קלות 8x8 אינץ'.
שכבה עם חצי מהשעועית, פרוסות חלפיניו, אורז, סלסה, תערובת סויה וגבינת צ ' דר 1 כוס. חזור על שכבות עם שאר החומרים, החל טורטייה קמח, העליון עם הנותרים 1 1/2 כוסות גבינת צ ' דר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, או עד מחומם דרך גבינה נמס.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alexana Revana הכרם פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.