תבשיל בטטה III
המתכון תבשיל בטטה III יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. זה מנות ראשונות יש 563 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חלב מרוכז, ביצים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה אני, ו תבשיל בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס תבשיל קדרה 2 ליטר אחד עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מערבבים את תפוחי האדמה המתוקים, ביצים, סוכר לבן, 1/4 כוס חמאה או מרגרינה וחלב.
מערבבים עד מעורבב היטב. תערובת בטטה כפית לתוך תבשיל להכין.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 15 דקות.
מערבבים את קורנפלקס הכתוש, פקאן, נשאר 1/4 כוס חמאה או מרגרינה, וסוכר חום לפי הטעם.
מפזרים מעל תפוחי האדמה המתוקים האפויים וחוזרים לתנור ואופים עוד 15 דקות או עד להשחמה קלה.