תבשיל בטטה ותפוח
תבשיל בטטה ותפוח יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 180 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוזי פקאן, סוכר חום בחוזקה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. נסו תבשיל בטטה ותפוחים, תבשיל בטטה, תפוחים וכרישה, ו תבשיל בטטה עם בייקון ותפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה מתוקים בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים 25 דקות, או עד רך אבל מוצק.
מסננים, מגניב לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ'.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 7x11 אינץ'.
בקערה קטנה, מערבבים סוכר חום, קינמון ואגוז מוסקט.
שכבה בטטה, תערובת סוכר חום ותפוחים בתבנית אפייה מוכנה.
בקערה בינונית, מערבבים קמח, סוכר חום, חמאה ופקאנים.
אופים בתנור שחומם מראש 30 דקות, או עד השחמה קלה.