תבשיל בטטה עם אגוזי פקאן
תבשיל בטטה עם אגוזי פקאן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 113 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם תפוחי אדמה מתוקים, ביצים, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. . וזה טוב. מתכונים דומים: תבשיל בטטה עם אגוזי פקאן, תבשיל בטטה עם רום ופקאנים מסוכרים, ו תבשיל בטטה עם רום ופקאנים מסוכרים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מכסים בטטות במים בסיר גדול; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מסננים ומעבירים תפוחי אדמה לקערה גדולה.
מחית תפוחי אדמה עם סוכר לבן, חלב, ביצים, מלח, תמצית וניל וקינמון.
מורחים תערובת בתבנית אפייה מוכנה.
מערבבים סוכר חום, פקאן, וקמח בקערה אחרת.
יוצקים מרגרינה על תערובת פקאן; לזרוק עד תערובת דומה פירורים גס.
מפזרים מעל תערובת תפוחי אדמה.
אופים בתנור שחומם מראש עד ציפוי פקאן קשה, על 1 שעה.