תבשיל בטטה עם אגסים ומרשמלו
מתכון תבשיל בטטה עם אגסים ומרשמלו יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בסביבה 50 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 506 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, מיץ לימון, פקאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו תבשיל בטטה עם מרשמלו, וופלים בטטה עם מרשמלו, ו מרשמלו מתוק בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מכסים בטטות במים קרים.
הוסף 1 כף. מלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ואז להפחית חום ומבשלים עד סכין יכול לחדור תפוחי אדמה מתוקים בקלות, 30 עד 35 דקות.
מסננים תפוחי אדמה, לרוץ מתחת למים קרים כדי להתקרר, ואז לקלף.
חותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. בקערה גדולה, לזרוק אגסים עם מיץ לימון.
מורחים אגוזי פקאן על תבנית אפייה; אופים עד קלוי וריחני, רועד גיליון פעם אחת, כ 7 דקות.
להעביר פקאן לקערה; בואו להתקרר.
מחממים תנור ל-350F משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
שכבה של חצי פרוסות בטטה, חופפות, ואז למעלה עם חצי אגסים, חצי פקאן וקורט של מלח.
טפטוף חצי חמאה למעלה. חזור על שכבות.
מכסים את צלחת האפייה בחוזקה בנייר כסף ואופים עד תפוחי אדמה מתוקים ואגסים הם במכרז, על 1 שעה ו 15 דקות.
מפזרים מרשמלו על גבי תבשיל צלייה עד מרשמלו הם משחימים קלות, על 1 דקה.