תבשיל בטטה עם פקאן
תבשיל בטטה מתכון עם אגוזי פקאן יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך סביב 1 שעה ו 10 דקות. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 412 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.21 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם תמצית ונילן, חמאה, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. נסו תבשיל בטטה עם רום ופקאן מסוכרים, תבשיל בטטה עם רום ופקאן מסוכרים, ו תבשיל בטטה מוקצפת עם אגוזי פקאן מייפל מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מועכים בטטות.
מוסיפים את הביצים, הסוכר, הקמח, הווניל והמלח; מקציפים לתערובת אחידה.
מעבירים ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
בקערה קטנה שלבו את הסוכר החום, הקמח והפקאנים; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים.
אופים, חשופים, ב 325 ל 60-70 דקות או עד מדחום קורא 160 ל. מקררים שאריות.