תבשיל ביסקוויט גביני
תבשיל ביסקוויט גביני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך מלח, ירקות פרמיה, גבינת gruyère, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו שעועית ביסקוויט גביני ותבשיל בקר, תבשיל עוף וברוקולי עם ציפוי ביסקוויט גביני, ו משולשי ביסקוויט גביני (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. Spray 11x7-inch (2-quart) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לנצח גבינת ריקוטה, 1/2 כוס גבינת Gruyre, חלב, ביצים, תיבול איטלקי ומלח עם מקצף.
חותכים כל ביסקוויט לרבעים; מוסיפים לתערובת גבינה ומערבבים למעיל. מערבבים בירקות. כפית לתבנית אפייה.
מפזרים 2 כפות גבינת Gruyre.
אופים חשפו 35 עד 45 דקות או עד חום זהוב וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.