תבשיל ביצת נקניק
תבשיל ביצת נקניק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-16 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 274 קלוריות. תמורת 79 סנט למנה, מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. 11 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם גבינת צ'דר, מלח, חרדל טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 36%, וזה די גרוע. מתכונים דומים: תבשיל ביצת נקניק, תבשיל נקניק וביצה, ותבשיל נקניק וביצה.
הוראות
טורפים בקערה גדולה את הביצים, החלב, החרדל והמלח. מערבבים פנימה את הנקניק, קוביות הלחם והגבינה.
יוצקים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-40 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע
תבשיל ביצים בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. האחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החך. Famille Vincent Cremant de Bourgogne עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
![Famille Vincent Cremant de Bourgogne]()
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.