תבשיל במבה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לה במבה תבשיל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, בצל ירוק, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תבשיל נקניק-אורז, תערובת מרק בצל יבש, ועוד לפצות תבשיל חסכוני וטעים, תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, ו תבשיל ראובן-ללכוד את טעמי כריך מיוחדים בתבשיל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים צ ' ילי ירוק במחצית לאורכו. מסדרים צ 'ילי בשכבה אחת בתבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ' המצופה בתרסיס בישול.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים תרנגול הודו, בצל, אבקת צ ' ילי, כמון, מלח ושום; לטגן 5 דקות, ערבוב להתפורר.
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות; מבשלים 5 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
תערובת הודו כפית על צ ' ילי. למעלה עם תירס. בזהירות להפיץ שעועית על תירס.
אופים ב 375 במשך 30 דקות.
בואו לעמוד 5 דקות; למעלה עם עגבניות קצוצות בצל ירוק.