תבשיל בקלה וכרוב
נסו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו תבשיל בקלה וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים בייקון ב 4 1/2 qt (או גדול יותר) רוטב פאן עד פריך.
הסר בייקון עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מוסיפים בצל לטפטופים ומטוגנים עד להזהבה.
מוסיפים מיץ צדפות ותפוח אדמה, מביאים לרתיחה, מפחיתים חום ומבשלים עד שתפוח האדמה רך.
להוסיף כרוב, ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים דגים ומבשלים עד שהדגים הופכים אטומים.
מוסיפים שמנת, בייקון, עירית, מלח ופלפל לבן ומבשלים 1 דקה לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.