תבשיל בקר
נזיד בקר הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 397 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פלפל טחון, בשר בקר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, נזיד בקר של רוני, כן, נזיד בקר., ו תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, אבקות שום ובצל לקערה; מערבבים עד משולב. לזרוק בשר לתערובת הקמח עד מצופה ביסודיות.
בתנור הולנדי גדול, לבשל בקר בשמן מחומם על חום בינוני עד להשחמה יפה.
סיר Deglaze עם יין אדום, גירוד את החתיכות החומות מהחלק התחתון של הסיר. ממיסים בוליון במים ושופכים לסיר.
מוסיפים בשר בקר, רוזמרין, פטרוזיליה ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להפחית חום, לכסות ומבשלים 1 שעה.
מערבבים תפוחי אדמה, גזר, סלרי, בצל, ווסטרשייר, קטשופ ורוטב סטייק A-1 לתוך הסיר. ממיסים קורנפלור ב 2 כפיות מים קרים ומערבבים לתבשיל. כיסוי ומבשלים 1 שעה יותר. מערבבים אפונה קפואה ולהמשיך לבשל עד אפונה מבושלים דרך.