נזיד בקר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 340 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שיני שום, פטרוזיליה שטוחה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, נזיד בקר של רוני, כן, נזיד בקר., ו תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון).
הוראות
1
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים בשר בקר; מבשלים 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהמחבת.
4
מוסיפים פטריות ו 4 מרכיבים הבאים (פטריות דרך שום) למחבת; לבשל 5 דקות, ערבוב מדי פעם. להחזיר בשר למחבת. מערבבים במים וב -6 המרכיבים הבאים( מים דרך עלי דפנה); מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 1 שעה. מערבבים זיתים ומבשלים 30 דקות או עד שהבשר רך. השליכו את עלי המפרץ. מערבבים בחומץ.