קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

תבשיל בקר איטלקי מתובל (Peposo)

תבשיל בקר איטלקי מתובל (Peposo)
נסו Peposo (תבשיל בשר טוסקני מפולפל), Peposo (תבשיל חזיר מפולפל), ו Peposo-תבשיל עגל מבושל איטי ומפולפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקר חום. תשליך שומן.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מוסיפים יין, עגבניות משומר (כולל מיצים), בזיליקום, שום, ו 1 כף פלפל סדוק למחבת עם בשר בקר. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בשר רך מאוד כאשר פירסינג, 1 1/2 עד 2 שעות. תרפרף ותשליך שומן.
מרכיבים שתצטרך
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
פלפל סדוקפלפל סדוק
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
מוסיפים מלח ועד 1/2 כף יותר פלפל סדוק לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
כף פולנטה על צלחות ארוחת ערב או קערה רדודה גדולה או מגש מעוטר. עם כפית מחוררת, להרים את בשר ותל על מרכז פולנטה. למדוד מיצי פאן הנותרים; אם פחות מ 3 כוסות, להוסיף מים כדי להפוך את הסכום הזה, לחזור למחבת, ולהביא לרתיחה; להוסיף מלח לטעום ויוצקים מיצים לתוך קערת הגשה. להעביר מיצי פאן להוסיף לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
5
מקשטים תבשיל עם פרוסות עגבניות מיובשות בתנור וגרמולטה.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מניחים בשר במחבת 5 עד 6 ליטר עם תחתית כבדה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מוסיפים 1/2 כוס מים; מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום ומבשל במהירות מעל חום בינוני עד הבשר אפור מבחוץ יש שניתנו מיצים ושומן, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
מחבת לחשוף, להגדיל את החום גבוה, ומערבבים לעתים קרובות עד שרוב הנוזל התאדה, 15 עד 20 דקות. להפחית את החום בינוני גבוה ומערבבים לעתים קרובות עד מיצי בשר יש קרמל כהה בשר יש השחמה בשומן שניתנו, כ 5 דקות יותר. אם טפטוף ואת הסרט החום על מחבת מתחילים לחרוך, להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.