קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

תבשיל בקר-אייל ובצל ירוק-כופתאות חלב

תבשיל בקר-אייל ובצל ירוק-כופתאות חלב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר אייל תבשיל בצל ירוק-כופתאות חמאה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 591 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, בצל ירוק, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו תבשיל בקר עם כופתאות, בקר ב אייל תבשיל עם כופתאות, ו תבשיל בקר עם כופתאות Dilly (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לזרוק בשר בקר עם 3 כפות. קמח, 1 כפית. מלח ופלפל. בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, חום 1 כף. שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים מספיק בשר בקר לסיר כדי ליצור שכבה אחת (כ 1/3 של בשר בקר), נזהרים לא צפוף. בשר חום מכל הצדדים, על 7 דקות בסך הכל לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מעבירים לקערה גדולה ולבשר בקר חום שנשאר ב-2 קבוצות. אם בשר או מיצי פאן מתחילים לחרוך, להפחית את החום.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים 1 בקבוק שיכר לסיר, מגרדים חתיכות חומות עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
יוצקים שיכר על בשר שמור ומחזירים סיר ריק לחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
הוסף את כף הרגל שנותרה. שמן לסיר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים בצל ו 2 כפית. מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 2 דקות. מכסים את הסיר ומפחיתים את החום לנמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל יש רמז של צבע זהב, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
הסר את המכסה, להעלות את החום בינוני גבוה, מערבבים 3 כף. קמח, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
9
מוסיפים פטריות, בשר שמורות ושיכר, בקבוק שיכר שנותר, וגזר. מביאים לרתיחה. מכסים וחום נמוך יותר לרתיחה עדינה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בשר רך, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
איילאייל
10
כ -40 דקות לפני ההגשה, לעשות כופתאות: בקערה בינונית, מערבבים יחד הנותרים 2 כוסות קמח, בצל ירוק, הנותרים 3/4 כפית. מלח, וסודה לשתייה. באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לעבוד חמאה קרה לתערובת קמח עד שהוא דומה קמח תירס עם כמה חתיכות בגודל אפונה. בקערה אחרת, להקציף יחד חמאה וביצה. בעדינות לקפל מרכיבים רטובים לתוך יבש, ערבוב עד הבצק שאגי מאוד צורות. אם יש צורך בנוזל נוסף, הוסף חמאה נוספת 1 כף. בכל פעם. בעדינות ליצור בצק לתוך 12 כדורים שווים לרדת לתוך תבשיל. מכסים את הסיר ומבשלים 20 עד 30 דקות, או עד כופתאות הם רכים ומבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
בואו לשבת 15 דקות לפני ההגשה; תבשיל יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב