קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

תבשיל בקר-אייל ובצל ירוק-כופתאות חלב

תבשיל בקר-אייל ובצל ירוק-כופתאות חלב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר אייל תבשיל בצל ירוק-כופתאות חמאה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 591 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, בצל ירוק, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו תבשיל בקר עם כופתאות, בקר ב אייל תבשיל עם כופתאות, ו תבשיל בקר עם כופתאות Dilly (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לזרוק בשר בקר עם 3 כפות. קמח, 1 כפית. מלח ופלפל. בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, חום 1 כף. שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים מספיק בשר בקר לסיר כדי ליצור שכבה אחת (כ 1/3 של בשר בקר), נזהרים לא צפוף. בשר חום מכל הצדדים, על 7 דקות בסך הכל לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מעבירים לקערה גדולה ולבשר בקר חום שנשאר ב-2 קבוצות. אם בשר או מיצי פאן מתחילים לחרוך, להפחית את החום.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
4
מוסיפים 1 בקבוק שיכר לסיר, מגרדים חתיכות חומות עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
יוצקים שיכר על בשר שמור ומחזירים סיר ריק לחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הוסף את כף הרגל שנותרה. שמן לסיר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים בצל ו 2 כפית. מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 2 דקות. מכסים את הסיר ומפחיתים את החום לנמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל יש רמז של צבע זהב, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר את המכסה, להעלות את החום בינוני גבוה, מערבבים 3 כף. קמח, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
מוסיפים פטריות, בשר שמורות ושיכר, בקבוק שיכר שנותר, וגזר. מביאים לרתיחה. מכסים וחום נמוך יותר לרתיחה עדינה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בשר רך, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
איילאייל
10
כ -40 דקות לפני ההגשה, לעשות כופתאות: בקערה בינונית, מערבבים יחד הנותרים 2 כוסות קמח, בצל ירוק, הנותרים 3/4 כפית. מלח, וסודה לשתייה. באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לעבוד חמאה קרה לתערובת קמח עד שהוא דומה קמח תירס עם כמה חתיכות בגודל אפונה. בקערה אחרת, להקציף יחד חמאה וביצה. בעדינות לקפל מרכיבים רטובים לתוך יבש, ערבוב עד הבצק שאגי מאוד צורות. אם יש צורך בנוזל נוסף, הוסף חמאה נוספת 1 כף. בכל פעם. בעדינות ליצור בצק לתוך 12 כדורים שווים לרדת לתוך תבשיל. מכסים את הסיר ומבשלים 20 עד 30 דקות, או עד כופתאות הם רכים ומבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
בואו לשבת 15 דקות לפני ההגשה; תבשיל יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב