תבשיל בקר-אייל ובצל ירוק-כופתאות חלב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר אייל תבשיל בצל ירוק-כופתאות חמאה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 591 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, בצל ירוק, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו תבשיל בקר עם כופתאות, בקר ב אייל תבשיל עם כופתאות, ו תבשיל בקר עם כופתאות Dilly (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק בשר בקר עם 3 כפות. קמח, 1 כפית. מלח ופלפל. בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, חום 1 כף. שמן צמחי.
מוסיפים מספיק בשר בקר לסיר כדי ליצור שכבה אחת (כ 1/3 של בשר בקר), נזהרים לא צפוף. בשר חום מכל הצדדים, על 7 דקות בסך הכל לכל אצווה.
מעבירים לקערה גדולה ולבשר בקר חום שנשאר ב-2 קבוצות. אם בשר או מיצי פאן מתחילים לחרוך, להפחית את החום.
מוסיפים 1 בקבוק שיכר לסיר, מגרדים חתיכות חומות עם כף עץ.
יוצקים שיכר על בשר שמור ומחזירים סיר ריק לחום בינוני-גבוה.
הוסף את כף הרגל שנותרה. שמן לסיר.
מוסיפים בצל ו 2 כפית. מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 2 דקות. מכסים את הסיר ומפחיתים את החום לנמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל יש רמז של צבע זהב, על 20 דקות.
הסר את המכסה, להעלות את החום בינוני גבוה, מערבבים 3 כף. קמח, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 3 דקות.
מוסיפים פטריות, בשר שמורות ושיכר, בקבוק שיכר שנותר, וגזר. מביאים לרתיחה. מכסים וחום נמוך יותר לרתיחה עדינה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בשר רך, על 3 שעות.
כ -40 דקות לפני ההגשה, לעשות כופתאות: בקערה בינונית, מערבבים יחד הנותרים 2 כוסות קמח, בצל ירוק, הנותרים 3/4 כפית. מלח, וסודה לשתייה. באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לעבוד חמאה קרה לתערובת קמח עד שהוא דומה קמח תירס עם כמה חתיכות בגודל אפונה. בקערה אחרת, להקציף יחד חמאה וביצה. בעדינות לקפל מרכיבים רטובים לתוך יבש, ערבוב עד הבצק שאגי מאוד צורות. אם יש צורך בנוזל נוסף, הוסף חמאה נוספת 1 כף. בכל פעם. בעדינות ליצור בצק לתוך 12 כדורים שווים לרדת לתוך תבשיל. מכסים את הסיר ומבשלים 20 עד 30 דקות, או עד כופתאות הם רכים ומבושלים דרך.
בואו לשבת 15 דקות לפני ההגשה; תבשיל יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר.