קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

תבשיל בקר בירה

תבשיל בקר בירה
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לכם ירקות, בשר בקר, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . נסו תבשיל בקר בירה, בורבון, בירה ונזיד בקר, ו תבשיל בקר מטוגן בבירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, מערבבים את הקמח, המלח והפלפל. לזרוק את הבשר בתערובת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני, ומחממים את הבשר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
יוצקים את המרק, בירה, רוטב עגבניות, רסק עגבניות. מערבבים את תפוחי האדמה, ירקות מעורבים, וכרוב. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם