תבשיל בקר בירה
 הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לכם ירקות, בשר בקר, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . נסו תבשיל בקר בירה, בורבון, בירה ונזיד בקר, ו תבשיל בקר מטוגן בבירה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים את הקמח, המלח והפלפל. לזרוק את הבשר בתערובת למעיל.
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני, ומחממים את הבשר מכל הצדדים.
יוצקים את המרק, בירה, רוטב עגבניות, רסק עגבניות. מערבבים את תפוחי האדמה, ירקות מעורבים, וכרוב. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 1 שעה, ערבוב מדי פעם.