נזיד בשר בלגי עשוי להיות המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 643 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לך לחנות ותביא מלח, מעוגל למעלה, מרק בשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו תבשיל בקר בלגי, תבשיל בקר ובירה בלגי, ו תבשיל בקר עם שיכר חיוור בסגנון בלגי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את הבייקון בתנור הולנדי או עציץ אטום עד חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
הסר עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מוסיפים את שמן הזית לשומן שנותר בתנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
חום מעל חום בינוני-גבוה. לטף את הבשר יבש עם מגבות נייר חום טוב מאוד, כמה חתיכות בכל פעם (לא קהל התנור ההולנדי), הסרת אותם כאשר נעשה. בראון את הבצלים בשומן הנותר, להסיר, ולהניח בצד. זרוק כל שומן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמור את זה: לקרר כל שאריות עד 2 ימים. כדי להקפיא, למקם במיכלים אטומים או שקיות רוכסן חובה כבדה עד 3 חודשים. כאשר reheating, חם בעדינות על חום בינוני-נמוך.