קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

תבשיל בקר בלגי

תבשיל בקר בלגי
נזיד בשר בלגי עשוי להיות המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 643 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לך לחנות ותביא מלח, מעוגל למעלה, מרק בשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו תבשיל בקר בלגי, תבשיל בקר ובירה בלגי, ו תבשיל בקר עם שיכר חיוור בסגנון בלגי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הבייקון בתנור הולנדי או עציץ אטום עד חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
הסר עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מוסיפים את שמן הזית לשומן שנותר בתנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
חום מעל חום בינוני-גבוה. לטף את הבשר יבש עם מגבות נייר חום טוב מאוד, כמה חתיכות בכל פעם (לא קהל התנור ההולנדי), הסרת אותם כאשר נעשה. בראון את הבצלים בשומן הנותר, להסיר, ולהניח בצד. זרוק כל שומן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
5
להפחית את החום לנמוך.
6
מוסיפים את הקוניאק ומגרדים את כל החתיכות השחומות. בזהירות אור עם גפרור מערבולת לשרוף את האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
קוניאקקוניאק
7
מחממים תנור ל 325 F. להחזיר את הבייקון, בשר, ובצל לתנור ההולנדי. מערבבים במלח, קורנית, פלפל, עלי דפנה, שום, סוכר חום, בירה ומרק.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
מורחים את הלחם עם החרדל ושוכבים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
9
חום לרתיחה.
10
הסר מחום, כיסוי, ומניח בתנור. לבשל 2 עד 2 1/2 שעות או עד הבשר הוא מזלג מכרז, ערבוב מדי פעם. לפני ההגשה, לרפרף את השומן מן הרוטב. מערבבים בחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
שמור את זה: לקרר כל שאריות עד 2 ימים. כדי להקפיא, למקם במיכלים אטומים או שקיות רוכסן חובה כבדה עד 3 חודשים. כאשר reheating, חם בעדינות על חום בינוני-נמוך.