נזיד בקר במרינדה קיאנטי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 726 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם בשר בקר, שום, עלי מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-40 דקות. מתכונים דומים: יין אדום-תבשיל בקר במרינדה, נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, ו עוגות שוקולד קיאנטי.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הבשר בתבנית זכוכית 13 על ידי 9 אינץ ' אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
3
יוצקים את היין על הבשר ומשרים במקרר במשך 1 1/2 שעות. הפוך את הבשר על לרבד עוד 1 1/2 שעות.
בתנור הולנדי גדול, מחממים 3 כפות שמן על חום בינוני גבוה. מתבלים את הבשר מכל הצדדים במלח ופלפל. באמצעות מלקחיים, מניחים את הבשר במחבת וחום מכל הצדדים, על 2 דקות בכל צד.
יוצקים את היין, העגבניות והמרק השמורים לתוך המחבת, מגרדים את החלקים החומים שנצמדים לתחתית המחבת בכפית עץ. להחזיר את הבשר למחבת ולהביא את הנוזל לרתיחה. מכסים את המחבת ומבשלים במשך 3 עד 3 1/2 שעות או עד הבשר הוא רך מאוד.