זה הובא לכם על ידי המתכונים הקולומביאנים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. נסו שעועית ותבשיל בקר (Estofado de Frijoles y Carne), עדשים ונזיד בקר (Estofado de Lentejas con carne), ו נזיד בקר קולומביאני (Sudado de Res) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל, השום ומבשלים כ 4 דקות או עד הבצלים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מעיל נתחי בשר עם הקמח ולהוסיף לסיר, ערבוב מדי פעם, עד מעט השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את רוטב העגבניות, מלאי הבשר, עלה דפנה, מלח, אבקת כמון ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום עד נמוך בינוני, מכסים ונותנים לו לבשל במשך כ 1 שעה ו 10 דקות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחון
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
גב שומן חזיר
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים את תפוחי האדמה והגזר. מכסים ומבשלים במשך 30 דקות נוספות או עד שתפוחי האדמה והגזר רכים.
נזיד בקר עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון, מלבק ושיראז. יינות אדומים מלאים אלה הם הליווי המושלם לנזיד בקר לבבי. אתה יכול לנסות Lokoya Mt. וידר קברנה סוביניון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 349 דולר לבקבוק.