תבשיל בקר הולנדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך מלח, רוטב עגבניות, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: תבשיל בקר קל אפוי בתנור ברזל יצוק הולנדי, תבשיל נקניק ושעועית הולנדי בתנור, ו בקר בתנור הולנדי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בתנור ההולנדי avenproof 4-ליטר, מערבבים את כל החומרים למעט תפוחי אדמה ופטריות. מכסים ואופים 2 שעות, ערבוב פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מערבבים תפוחי אדמה ופטריות. מכסים ואופים 1 שעה עד 1 שעה 30 דקות יותר או עד בשר וירקות במכרז.