קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות95
מגזין

תבשיל בקר וירקות

תבשיל בקר וירקות
תבשיל בקר וירקות הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גזר, בצל, אפונה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בקר וירקות, תבשיל בקר ירקות, ו תבשיל בקר וירקות.

הוראות

1
הסר כל פיסות שומן מן הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מטגנים את הבשר בשמן במשך 10 דקות, או עד השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
הסר בשר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מוסיף את הבצל ואת רסק עגבניות לסיר לטגן על אש בינונית במשך 5 דקות, או עד הבצל רך, ערבוב לעתים קרובות. להחזיר את הבשר למחבת יחד עם מרק בשר, בשילוב עם תערובת בצל ורסק עגבניות. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 1 עד 1 1/2 שעות, או עד הבשר הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את הגזרים, תפוחי האדמה, רוזמרין, טימין, עלה דפנה פתיתי פלפל אדום כתוש ומבשלים, מכוסה, במשך 45 דקות נוספות. (הערה: ייתכן שיהיה צורך להוסיף קצת מים אם התבשיל נראה עבה מדי.)
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
7
לבסוף, מוסיפים את הפטריות ואת האפונה ומאפשרים לנזיד להתחמם, בערך עוד 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
8
הסר עלה דפנה ורוזמרין sprig לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות