תבשיל בקר וירקות
תבשיל בקר וירקות הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גזר, בצל, אפונה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בקר וירקות, תבשיל בקר ירקות, ו תבשיל בקר וירקות.
הוראות
הסר כל פיסות שומן מן הבשר.
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום גבוה בינוני.
מטגנים את הבשר בשמן במשך 10 דקות, או עד השחמה מכל הצדדים.
מוסיף את הבצל ואת רסק עגבניות לסיר לטגן על אש בינונית במשך 5 דקות, או עד הבצל רך, ערבוב לעתים קרובות. להחזיר את הבשר למחבת יחד עם מרק בשר, בשילוב עם תערובת בצל ורסק עגבניות. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 1 עד 1 1/2 שעות, או עד הבשר הוא רך.
מוסיפים את הגזרים, תפוחי האדמה, רוזמרין, טימין, עלה דפנה פתיתי פלפל אדום כתוש ומבשלים, מכוסה, במשך 45 דקות נוספות. (הערה: ייתכן שיהיה צורך להוסיף קצת מים אם התבשיל נראה עבה מדי.)
לבסוף, מוסיפים את הפטריות ואת האפונה ומאפשרים לנזיד להתחמם, בערך עוד 10 עד 15 דקות.
הסר עלה דפנה ורוזמרין sprig לפני ההגשה.