תבשיל בקר טחון סיני
תבשיל בשר טחון סיני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. לכו לחנות ותביאו את האטריות צ'או מיין, מים, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור סתיו. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל בשר טחון ביתי, תבשיל בשר בקר טחון מקרוני, ו תבשיל בשר טחון דרום מערבי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן.
מערבבים בשר בקר, מרק פטריות, מרק סלרי, ערמוני מים, סלרי, מים, גבינת מונטריי, שקדים, פטריות, רוטב סויה ופלפל שחור יחד בתבנית אפייה מוכנה. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
הסר רדיד אלומיניום ומפזרים אטריות צ ' או מיין על החלק העליון של התבשיל. המשך אפייה עד התבשיל חומים סביב הקצוות, כ -30 דקות יותר.