תבשיל בקר מבושל איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בשר מבושל איטי. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו את הסוכר, גזר, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), נזיד בשר מבושל איטי, ו תבשיל בקר מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים טפיוקה, סוכר, אבקת שום, מלח, ומיץ עגבניות בבלנדר, ולעבד עד חלקה.
מערבבים את הבצל, סלרי, גזר, פטריות ובשר בבישול איטי חשמלי, ומוסיפים תערובת מיץ. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 5 שעות או עד בשר רך.