נזיד בשר מבושל איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם טימין, שמנת, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-123 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), נזיד בשר מבושל איטי, ו תבשיל בקר מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לזרוק את הבשר עם פפריקה, 1 1/2 כפיות מלח 1/2 פלפל כפית. מעיל בקמח ולנער את כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מוסיפים את מרק הבשר, קורנית, קימל אם באמצעות, 1/2 כפית מלח וכמה טוחן של פלפל ולהביא לרתיחה, לטאטא; להמשיך להתבשל ולטפטף עד הרוטב הוא חלק ועבה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיס
זרעי קימל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
יוצקים את הרוטב לתוך סיר איטי, מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8 שעות. הבשר והירקות צריכים להיות רכים.