תבשיל בקר מבושל איטי עם פטריות
תבשיל בקר מבושל איטי עם פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון דל פחמימות, יש 489 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 67 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם טימין, כמון טחון, פטריות פורצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו נזיד בשר מבושל איטי עם פטריות שיטאקה, 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי בשר בקר ופטריות (עם מרכיב סודי), ו תבשיל חזיר מבושל איטי עם פטריות צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את המלח והפלפל וזורקים למעיל באופן שווה. במחבת מטגנים גדולה מעל חום בינוני גבוה, לחמם את שמן הזית. עבודה בקבוצות במידת הצורך, לטגן את הבשר עד השחמה מכל הצדדים, על 5 דקות.
מוסיף את הבצל והשום למחבת ו sauté על אש בינונית גבוהה במשך 1 דקה.
הוסף 1/2 כוס של מלאי בשר ויין, אם שימוש, ו deglaze המחבת, ערבוב וגירוד את חתיכות השחמה מתחתית המחבת עם כף עץ.בוזזים את הבשר לבישול איטי ומוסיפים את תערובת הבצל ואת שאר המרכיבים. מכסים ומבשלים על פי הוראות היצרן עד שהבשר רך מאוד והרוטב עבה אך עדיין נוזל, על 3 שעות על גבוה או 6 שעות על נמוך.כפית את התבשיל על צלחות בודדות עם אורז לבן או לתוך קערה גדולה.
מקשטים עם הקורנית ומגישים מיד.