קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

תבשיל בקר מבושל איטי עם פטריות

תבשיל בקר מבושל איטי עם פטריות
תבשיל בקר מבושל איטי עם פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון דל פחמימות, יש 489 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 67 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם טימין, כמון טחון, פטריות פורצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו נזיד בשר מבושל איטי עם פטריות שיטאקה, 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי בשר בקר ופטריות (עם מרכיב סודי), ו תבשיל חזיר מבושל איטי עם פטריות צדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הבשר בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים את המלח והפלפל וזורקים למעיל באופן שווה. במחבת מטגנים גדולה מעל חום בינוני גבוה, לחמם את שמן הזית. עבודה בקבוצות במידת הצורך, לטגן את הבשר עד השחמה מכל הצדדים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להעביר לקערה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיף את הבצל והשום למחבת ו sauté על אש בינונית גבוהה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הוסף 1/2 כוס של מלאי בשר ויין, אם שימוש, ו deglaze המחבת, ערבוב וגירוד את חתיכות השחמה מתחתית המחבת עם כף עץ.בוזזים את הבשר לבישול איטי ומוסיפים את תערובת הבצל ואת שאר המרכיבים. מכסים ומבשלים על פי הוראות היצרן עד שהבשר רך מאוד והרוטב עבה אך עדיין נוזל, על 3 שעות על גבוה או 6 שעות על נמוך.כפית את התבשיל על צלחות בודדות עם אורז לבן או לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
אורז לבןאורז לבן
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מקשטים עם הקורנית ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק