קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

תבשיל בקר מבושל איטי עם פטריות

תבשיל בקר מבושל איטי עם פטריות
תבשיל בקר מבושל איטי עם פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון דל פחמימות, יש 489 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 67 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם טימין, כמון טחון, פטריות פורצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו נזיד בשר מבושל איטי עם פטריות שיטאקה, 365 ימים של בישול איטי: לבישול איטי בשר בקר ופטריות (עם מרכיב סודי), ו תבשיל חזיר מבושל איטי עם פטריות צדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הבשר בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מפזרים את המלח והפלפל וזורקים למעיל באופן שווה. במחבת מטגנים גדולה מעל חום בינוני גבוה, לחמם את שמן הזית. עבודה בקבוצות במידת הצורך, לטגן את הבשר עד השחמה מכל הצדדים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להעביר לקערה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיף את הבצל והשום למחבת ו sauté על אש בינונית גבוהה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף 1/2 כוס של מלאי בשר ויין, אם שימוש, ו deglaze המחבת, ערבוב וגירוד את חתיכות השחמה מתחתית המחבת עם כף עץ.בוזזים את הבשר לבישול איטי ומוסיפים את תערובת הבצל ואת שאר המרכיבים. מכסים ומבשלים על פי הוראות היצרן עד שהבשר רך מאוד והרוטב עבה אך עדיין נוזל, על 3 שעות על גבוה או 6 שעות על נמוך.כפית את התבשיל על צלחות בודדות עם אורז לבן או לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
אורז לבןאורז לבן
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מקשטים עם הקורנית ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק