נזיד בקר ספרדי עם פימנטון ופלפלי פיקילו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 718 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 123 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך גזר גמדי, רוטב ווסטרשייר, פטריות כפתור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו ביצים מקושקשות ספרדיות עם פימנטון ואספרגוס, אורז ספרדי עם חומוס פימנטון פריך, ו אורז ספרדי עם חומוס פימנטון פריך (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-275 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים שמן זית בתנור הולנדי בחום גבוה עד לעישון. בשר בקר העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים בשר למחבת ומבשלים מבלי לזוז עד משחימים היטב בצד אחד, על 6 דקות. מערבבים כדי לשחרר את הבשר, להפחית את החום בינוני ולהוסיף בצל ושום. לבשל, ערבוב מעת לעת, עד שהתרכך, על 7 דקות.
מוסיפים פלפלים, גזר, פטריות, pimentón, יין, עגבניות, רסק עגבניות, ווסטרשייר, עלי דפנה וקורנית. מתבלים קלות עם מלח ופלפל ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה, מכסים ומעבירים לתנור. המשך לבשל עד הבשר הוא קרע-מכרז כאשר פירסינג עם מזלג, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שעועית ירוקה כבושה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזיר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גב שומן חזיר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כאשר התבשיל נעשה, להסיר מהתנור ולהשליך זרעי טימין ועלי דפנה. אם תבשיל אינו עבה מספיק, להפחית על הכיריים עד עקביות הרצוי הוא הגיע. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזיר
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מגניב במקצת. תבשיל מצקת לתוך קערות בודדות לקשט עם מגע של שמנת חמוצה.