קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

תבשיל בקר עם יין אדום

תבשיל בקר עם יין אדום
תבשיל בקר עם יין אדום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 550 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה של מזון ויין דורש עלה דפנה, צ'אק בשר, בצל ועלים מרווה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בשר בקר אדום, תבשיל בקר ביין אדום, ו תבשיל בשר בקר אדום.

הוראות

1
מחממים 1 כף שמן זית בתבשיל יצוק ברזל גדול אמייל.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2
מוסיפים שליש מהבשר ועונה עם מלח ופלפל, ואז חומים היטב על כל הצדדים על חום גבוה בינוני, על 5 דקות; להתאים את החום אם הביטים בתחתית התבשיל לקבל כהה מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
להעביר את הבשר לצלחת. חזור 2 פעמים נוספות, באמצעות 1 כף שמן זית וחצי הבשר הנותר עבור כל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
כאשר כל הבשר כבר השחמה, להוסיף את 1/2 כף הנותרים של שמן זית התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, על חום מתון עד מתרכך אבל לא השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים 1/4 כוס היין ומבשלים, מגרדים את חתיכות השחמה מתחתית הסיר, עד היין הוא התאדה כמעט, על 2 דקות. חזור על 3 פעמים נוספות, הוספת 1/4 כוס היין בכל פעם באמצעות סך של 1 כוס יין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
החזירו את הבשר לתבשיל והוסיפו את 2 כוסות היין הנותרות, את המרווה, את שיני החלב ואת עלה המפרץ. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הבשר הוא רך מאוד, על 2 שעות. לרפרף את התבשיל ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
תבשילתבשיל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
הסר את המרווה, שיני עלה דפנה ומגיש את התבשיל בקערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה