תבשיל בקר עם יין אדום
תבשיל בקר עם יין אדום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 550 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה של מזון ויין דורש עלה דפנה, צ'אק בשר, בצל ועלים מרווה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בשר בקר אדום, תבשיל בקר ביין אדום, ו תבשיל בשר בקר אדום.
הוראות
מחממים 1 כף שמן זית בתבשיל יצוק ברזל גדול אמייל.
מוסיפים שליש מהבשר ועונה עם מלח ופלפל, ואז חומים היטב על כל הצדדים על חום גבוה בינוני, על 5 דקות; להתאים את החום אם הביטים בתחתית התבשיל לקבל כהה מדי.
להעביר את הבשר לצלחת. חזור 2 פעמים נוספות, באמצעות 1 כף שמן זית וחצי הבשר הנותר עבור כל אצווה.
כאשר כל הבשר כבר השחמה, להוסיף את 1/2 כף הנותרים של שמן זית התבשיל.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, על חום מתון עד מתרכך אבל לא השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים 1/4 כוס היין ומבשלים, מגרדים את חתיכות השחמה מתחתית הסיר, עד היין הוא התאדה כמעט, על 2 דקות. חזור על 3 פעמים נוספות, הוספת 1/4 כוס היין בכל פעם באמצעות סך של 1 כוס יין.
החזירו את הבשר לתבשיל והוסיפו את 2 כוסות היין הנותרות, את המרווה, את שיני החלב ואת עלה המפרץ. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הבשר הוא רך מאוד, על 2 שעות. לרפרף את התבשיל ומתבלים במלח ופלפל.
הסר את המרווה, שיני עלה דפנה ומגיש את התבשיל בקערות רדודות.