תבשיל בקר עם כופתאות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בשר עם כופתאות. מנה אחת מכילה 1270 קלוריות, 91 גרם של חלבון ו57 גרם של שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-184 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים, סלרי, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. . מתכונים דומים: תבשיל בקר עם כופתאות, בקר ב אייל תבשיל עם כופתאות, ו תבשיל בקר אנגלי וכופתאות.
הוראות
בקערה, לזרוק קוביות בשר בקר עם קמח למעיל.
חום 4 כפות חמאה במחבת כבדה על חום בינוני גבוה.
מניחים קמח בשקית או קערה, ומוסיפים קוביות בשר. לזרוק מעיל עם קמח.
מניחים קוביות מצופות במחבת ומטגנים עד משחימים היטב על כל הצדדים; להסיר מחבת ולהניח בצד.
מבשלים בצל ושום באותה מחבת עד מכרז. החזירו את הבשר למחבת עם מים, פטרוזיליה, מלח, פלפל ועלה דפנה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 1 שעה, ערבוב מדי פעם והוספת מים נוספים במידת הצורך. מערבבים תפוחי אדמה, גזר, סלרי ופלפל ירוק, וממשיכים לבשל עוד 15 דקות.
הסר את עלה המפרץ, ומערבבים פטריות.
בקערה קטנה, מערבבים יחד תערובת אפייה, 3 כפות חמאה מומסת, וחלב עד רק מעורבב. זרוק את הבצק על ידי כף לתוך תבשיל. מבשלים, חשוף, כ -10 דקות. מכסים, ומבשלים 10 דקות יותר, או עד כופתאות מבושלים דרך, אבל לא יבש.