תבשיל בקר עם סיידר תפוחים
צריכים מנה עיקרית ללא מוצרי חלב ? תבשיל בקר עם סיידר תפוחים יכול להיות מתכון מרהיב שכדאי לנסות. מתכון זה מספיק ל-12 מנות . מנה אחת מכילה 236 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. הוא מושלם לחורף . גשו לחנות וקנו ירקות, עלי דפנה, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -6 שעות ו-35 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון מדויק של 77% , וזה ציון מוצק. תוספת גזר קלוי ותפוח עם סיידר , כתף חזיר מבושלת בסיידר עם בצל מקורמל וקונפי תפוחים , וסופגניות סיידר תפוחים מזוגגות דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים את הירקות, ערמוני המים, הפטריות והבצל בסיר בישול איטי של 5 ליטר. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את תערובת הרוטב, תערובת המרק, תיבול הסטייק והקינמון; מוסיפים בקר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
מערבבים את הציר, הסיידר ורוטב העגבניות; יוצקים על הבשר.
מוסיפים עלי דפנה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 6-7 שעות או עד שהבשר רך.
ערבבו קורנפלור ומים עד לקבלת תערובת חלקה; ערבבו לתוך התבשיל. כסו ובשלו על אש גבוהה במשך 15 דקות או עד להסמכה. זרקו את עלי הדפנה.