קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

תבשיל בקר פרובנסלי

תבשיל בקר פרובנסלי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בשר Provençal. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 496 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, צ'אק בקר צלוי, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: Petits Farcis-Provençe ממולאים ירקות אפויים, נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, ו מתכון סלט ניסואז.

מרכיבים

7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק בשר מוכן להגשהמרק בשר מוכן להגשה907פלפל האבנרובשר בקר ללא עצמות צ'אק צלי, לחתוך לחתיכות 1 אינץ' או בשר בקר 2 ק בשר בקר ללא עצמות צ'אק צלי, לחתוך לחתיכות 1 אינץ' או בשר בקר 2 ק " ג בשר בקר, לחתוך לחתיכות 1 אינץ411פלפל האבנרועגבניות עם שום, חתוכות לקוביות, לא מצוחצחיםעגבניות עם שום, חתוכות לקוביות, לא מצוחצחים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבזיליקום טרי, קצוץבזיליקום טרי, קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתשום, טחוןשום, טחון1גבינת פרמזן מגוררת2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים nicoise או 1/2 כוס קלמטה זית, מגולען לחתוך לחציזיתים nicoise או 1/2 כוס קלמטה זית, מגולען לחתוך לחצי454פלפל האבנרותפוח אדמה חדש, חתוך לרבעיםתפוח אדמה חדש, חתוך לרבעים4לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שמן זית, מחולקשמן זית, מחולק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל, קצוץבצל, קצוץ1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק2smallsסקווש צהוב (לחתוך לאורכו במחצית, ולאחר מכן לרוחב לפרוסות עבות 1/2 אינץ')סקווש צהוב (לחתוך לאורכו במחצית, ולאחר מכן לרוחב לפרוסות עבות 1/2 אינץ')2smallsקישואים (לחתוך לאורכו במחצית, ולאחר מכן לרוחב לפרוסות עבות 1/2 אינץ')קישואים (לחתוך לאורכו במחצית, ולאחר מכן לרוחב לפרוסות עבות 1/2 אינץ')