קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות87
מגזין

תבשיל בקר צפון איטלקי

תבשיל בקר צפון איטלקי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? תבשיל בקר צפון איטלקי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 564 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-50 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך עגול העליון, גזר, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . נסו תבשיל שעועית צפוני גדול, המבורגר טרטוריה צפון איטלקי, ו קפונטה צפון איטלקית עם תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. לבשל בקר בקבוצות בשמן חם עד השחמה לחלוטין, על 5 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר קוביות בשר משחימות לצלחת מרופדת מגבות נייר, שמירה על מחבת על חום ושמירה על טפטוף בשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מבשלים ומערבבים בצל, סלרי וגזר בשומרים עד שהתרככו, 2 עד 3 דקות. מערבבים פטריות ושום לתוך תערובת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
יוצקים יין אדום לתוך המחבת; מביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות משחי של מזון מתחתית המחבת עם כף עץ. המשך לבשל את התערובת עד היין מתאדה, 7 עד 10 דקות. מערבבים עגבניות לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להחזיר בשר למחבת עם תפוחי אדמה, בזיליקום, טימין, מרז ' ורם, ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים מלאי בשר ורוטב עגבניות על התערובת. תביא את הנוזל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הבשר הוא רך מאוד ואת הרוטב הוא עבה, 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות

מרכיבים

9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר4largesגזר, קלופים לחתוך לתוך סיבובים גדוליםגזר, קלופים לחתוך לתוך סיבובים גדולים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות קרים, פרוסותפטריות קרים, פרוסות12 כפיות אבקת שוםמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1אוראו ממולאים כפוליםמיורן מיובשמיורן מיובש1חתיכות טופי הית' ברמרווה מיובשתמרווה מיובשת1אוראו ממולאים כפולים1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה אדומים( כגון אושר אדום), לחתוך לחתיכות 1 אינץתפוחי אדמה אדומים( כגון אושר אדום), לחתוך לחתיכות 1 אינץ2largesבצל מתוק, חתוך לקוביותבצל מתוק, חתוך לקוביות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס4largesעגבניות, קצוץעגבניות, קצוץ907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.lean סיבוב העליון, גזוז וחותכים לקוביות 1-inchlean סיבוב העליון, גזוז וחותכים לקוביות 1-inch

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.