צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? תבשיל בקר צפון איטלקי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 564 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-50 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך עגול העליון, גזר, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . נסו תבשיל שעועית צפוני גדול, המבורגר טרטוריה צפון איטלקי, ו קפונטה צפון איטלקית עם תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. לבשל בקר בקבוצות בשמן חם עד השחמה לחלוטין, על 5 דקות לכל אצווה.
יוצקים יין אדום לתוך המחבת; מביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות משחי של מזון מתחתית המחבת עם כף עץ. המשך לבשל את התערובת עד היין מתאדה, 7 עד 10 דקות. מערבבים עגבניות לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
להחזיר בשר למחבת עם תפוחי אדמה, בזיליקום, טימין, מרז ' ורם, ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים מלאי בשר ורוטב עגבניות על התערובת. תביא את הנוזל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הבשר הוא רך מאוד ואת הרוטב הוא עבה, 4 עד 6 שעות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.