קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות87
מגזין

תבשיל בקר צפון איטלקי

תבשיל בקר צפון איטלקי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? תבשיל בקר צפון איטלקי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 564 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-50 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך עגול העליון, גזר, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . נסו תבשיל שעועית צפוני גדול, המבורגר טרטוריה צפון איטלקי, ו קפונטה צפון איטלקית עם תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. לבשל בקר בקבוצות בשמן חם עד השחמה לחלוטין, על 5 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר קוביות בשר משחימות לצלחת מרופדת מגבות נייר, שמירה על מחבת על חום ושמירה על טפטוף בשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מבשלים ומערבבים בצל, סלרי וגזר בשומרים עד שהתרככו, 2 עד 3 דקות. מערבבים פטריות ושום לתוך תערובת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
יוצקים יין אדום לתוך המחבת; מביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות משחי של מזון מתחתית המחבת עם כף עץ. המשך לבשל את התערובת עד היין מתאדה, 7 עד 10 דקות. מערבבים עגבניות לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להחזיר בשר למחבת עם תפוחי אדמה, בזיליקום, טימין, מרז ' ורם, ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים מלאי בשר ורוטב עגבניות על התערובת. תביא את הנוזל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הבשר הוא רך מאוד ואת הרוטב הוא עבה, 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.