נזיד בקר קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 148 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך סלרי, פטריות שיטאקה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. נסו תבשיל בקר קלאסי, תבשיל בקר קלאסי, ו תבשיל בקר קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בבישול איטי, לשלב קורנפלור, רוזמרין ו 1/4 כפית. כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מוסיפים בשר וזורקים למעיל. מערבבים בצלצלי שאלוט, תפוחי אדמה, גזר, סלרי, פטריות, עגבניות, מרק עוף ורוטב ווסטרשייר. מכסים ומבשלים על נמוך עד בשר וירקות במכרז, 5 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה