תבשיל בקר קלאסי
נזיד בקר קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 148 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך סלרי, פטריות שיטאקה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. נסו תבשיל בקר קלאסי, תבשיל בקר קלאסי, ו תבשיל בקר קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
בבישול איטי, לשלב קורנפלור, רוזמרין ו 1/4 כפית. כל מלח ופלפל.
מוסיפים בשר וזורקים למעיל. מערבבים בצלצלי שאלוט, תפוחי אדמה, גזר, סלרי, פטריות, עגבניות, מרק עוף ורוטב ווסטרשייר. מכסים ומבשלים על נמוך עד בשר וירקות במכרז, 5 עד 6 שעות.
באמצעות כף מחוררת, להעביר בשר בקר וירקות לקערות. בזהירות לשפוך רוטב מ סיר איטי לתוך מפריד שומן.
יוצקים רוטב ברפרוף על בשר; להשליך שומן.
מפזרים פטרוזיליה ומגישים.