תבשיל בקר קלאסי
נזיד בקר קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 542 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך גזר גמדי, עלה דפנה, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. וזה מצוין. נסו תבשיל בקר קלאסי, תבשיל בקר קלאסי, ו תבשיל בקר קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים כמה כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. חום את הבשר, כמה חתיכות בכל פעם, הוספת שמן יותר לפי הצורך.
העברה לתבשיל כבד או סיר כבד, מכוסה או תנור הולנדי.
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים על אש בינונית עד למכרז, כ -10 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומעילים את הבצל; מעבירים לתבשיל.
יוצקים את היין למחבת לגרד כל חתיכות השחמה; להוסיף את התבשיל. מערבבים במרק, מלח, קורנית, עלה דפנה. מבשלים את התבשיל בתנור 325 F במשך 4 שעות, או בתנור או בתנור ההולנדי על הכיריים על אש נמוכה במשך כ 2 1/2 שעות. בכל מקרה, מערבבים מדי פעם ומוסיפים עד 1 כוס מרק בשר נוסף במידת הצורך.
מוסיפים את תפוחי האדמה והגזר בשעה האחרונה של הבישול, ואת האפונה ממש לפני serving.To תשמיט את האפונה.
תן לתבשיל להתקרר, ולאחר מכן מצקת אותו לשקיות מקפיא resealable. חנות עד 3 months.To לחמם: להפשיר את התבשיל לילה במקרר או להפשיר חלקית במיקרוגל. חם בסיר מכוסה על אש בינונית נמוכה במשך כ 20 דקות, הוספת האפונה במהלך 5 הדקות האחרונות.